Maandag 20 mei / 16u15 / PU12 KVE Aalter – KFC Lentezon Beerse 2 – 0

Hoogstaande en spannende finale tussen twee  goed combinerende teams. Aalter kwam in de eerste helft via Willems, Baele en De Decker enkele malen dichtbij een doelpunt maar zij konden doelman Bleyens niet verrassen. Beerse creëerde een handvol kansen via Segers, Goris en Sousa De Almeida maar zij vonden allen doelman Sierens op hun weg. Aalter begon het best aan de tweede helft en klom via een fraaie treffer van Goegebuer op voorsprong. Driege en Baele kwam dichtbij een tweede treffer maar misten precisie in de afwerking. Beerse kwam via De Prins en De Peuter dicht bij de gelijkmaker. Tien minuten voor het einde viel de beslissing. Baele trapte Aalter via een fraaie trap naar een 2-0 overwinning.