Maandag 20 mei / 13u45 / GU11 KSC Olve – KFC Damme 2 – 1

De Antwerpse ploeg ging het best uit de startblokken en schiep via Vanhoute, Romandic en Maes enkele goede kansen. Zij stuitten op een secure West-Vlaamse doelman Moulaert die zijn ploeg voor een achterstand behoedde. Damme dreigde via Feremans en Bogaert maar konden doelman Ceusters niet verrassen. Olive klom nog voor de rust via een treffer van Romandic op een 1-0 voorsprong. Damme begon overtuigend aan de tweede helft en lukte via Feremans de gelijkmaker. Beide teams verzuimden nadien op voorsprong te klimmen waardoor we lange tijd op strafschoppen leken af te stevenen. Twee minuten voor het einde besliste Vanhoute (KSC Olive) via een fraaie rechtstreekse vrije trap over winst en verlies.