Maandag 20 mei / 12u30 / PU10 Zwevegem Sport – Verbroedering Beersel Drogenbos 2 – 2 (pen. 6 – 7)

Attractieve en evenwichtige wedstrijd waarin Beersel Drogenbos na tien minuten via Basli op  voorsprong klom. Heyvaert en Simons kwamen dicht bij een tweede treffer voor de ploeg uit Vlaams-Brabant maar de West-Vlaamse doelman Bruneel stond pal. Zwevegem lukte nog voor de rust via Peers de verdiende gelijkmaker. Kort na de herneming klom Beersel Drogenbos via Salaets een tweede maal op voorsprong. De West-Vlamingen stuitten op een uitstekende doelman Benyakem maar uitblinker Peers trapte zijn ploeg in de slotfase verdiend op gelijke hoogte. Er dienden in de strafschoppenreeks liefst 22 penalty’s te worden getrapt om een winnaar te kennen. Beersel Drogenbos trok hierin met 7-6 aan het langste eind.