Maandag 20 mei / 10u00 / GU09 VC Zevergem Sportief – KFC Broechem 2 – 6

In een evenwichtige eerste helft klom Zevergem op voorsprong via een fraai afstandsschot in de kruising van Claeys. Doelman Van Laerhoven (Broechem) hield de Oost-Vlamingen met enkele goede tussenkomsten van een tweede doelpunt. De Antwerpse ploeg zette nog voor de rust de scheve situatie volledig recht. Wens scoorde met een schot in de benedenhoek de gelijkmaker. Dens trapte Broechem op een 2-1 voorsprong. Doelman Claeys (Zevergem) behoedde zijn ploeg voor een derde tegentreffer. Broechem toonde zich in de tweede helft trefzekerder. Een verdienstelijk Zevergem kon bij 1-4 nog een laatste keer tegenprikken, maar Broechem liep via doelpunten van onder anderen Vermeylen Wens en Heylen nog uit tot 2-6.